Søgemaskineoptimering

- passion for kvalitet

Business Coaching

SEO eller søgemaskineoptimering som det så pænt hedder på dansk. Går i bund og grund ud på at optimere en hjemmeside til at rangere bedst muligt i søgemaskinerne, her i Danmark er den mest benyttede søgemaskine Google.

Seo leksikon

Seo på fuld tid

Til daglig beskæftiger jeg mig med SEO på fuld tid og vil løbende dele disse erfaringer her på siden, når tiden er til det

Når der arbejdes med seo hver dag, oplever man mange forskellige situationer og udfordringer. Alt lige fra mindre sites der er i noindex til store webshops med en håbløs struktur, så alle produkterne aldrig vil kunne indekseres

Kontakt Dan Vester

Bedste online marketing

Helt generelt findes der ikke mange andre marketingskanaler, som er bedre, end det at ligge nr. 1 i søgemaskinerne

Alt trafik som skabes via organiske resultater er nemlig Gratis trafik, direkte til din hjemmeside. Kun ved at arbejde målrettet med SEO kan topplaceringer i SERP opnås.
Har du tjekket dine egne placeringer?

Få Accuranker gratis i 14 dage

Hvad er SEO?

SEO består an mange forskellige discipliner. Helt kort kan dette forklares med en blanding af teknisk optimering, godt content og så i nogen grad brug af linkbuilding.

Alt seo starter med en grundig analyse af websitet, for at lokalisere alle udfordringerne. Herefter prioriteres de forskellige opgaver og udføres en efter en. Husk at det tekniske fundament skal være på plads, som det første!

HVad er SEO?

Hvor hurtig virker SEO?

Der er mange faktorer som spiller ind, når virkningen af SEO skal vurderes. Men SEO virker allerede fra første dag arbejdet påbegyndes

Selvom SEO virker fra dag 1 dag, skal seo ses som en langsigtet strategi, hvor hjemmesiden systematisk opbygges og vedligeholdes for løbende at opnå bedre indhold og autoritet. Resultaterne kommer ikke fra dag 1!

Hvad er SEO?

Side 2 er ikke godt nok

Ingen besøg fra side 2 på Google

Hvis ikke du allerede er klar over det, så får du det her skåret ud i pap. Du kender det sikkert allerede fra dig selv, når du søger på google, så klikker du oftest kun på de øverste resultater. Og det er der faktisk også mange andre der gør.
Det sker formentlig også at du en gang imellem kommer om på side 2 eller endda side 3 i søgeresultaterne. De fleste har tendens til at holde sig på side et og finder de ikke, det de søger efter, så laves der blot en ny søgning, som så kommer med nogle andre resultater.

Google placeringsfordeling
CTR søgninger

Viser organisk CTR for søgninger fra 2.641.510 søgeord og 50.512 hjemmesider

seo tidslinje
Virkningen af SEO

Viser oversigt over seo indsatser over tid

Sæt realistiske mål til seo

Tag de lavt hængende frugter først

Det er derfor altid vigtigt at være realistisk omkring dine mål. For en ting er sikkert, der er ikke meget værdi i at ligge på side to eller derunder.

Er din hjemmeside helt ny på Google, så er det ikke realistisk, at ranke i top 3 med de sværeste søgeord, i hvert fald ikke på kort sigt, for selvfølgelig kan dit site også komme til at ranke helt i toppen af søgemaskinerne med den rigtige SEO tilgang.

Start med at fokusere på søgeord, med lidt mindre konkurrence og udvid så dine mål løbende.
Husk blot at SEO er en langsigtet strategi, som du aldrig bliver færdig med.

Send en besked

Få hurtig svar

Quick Contact

bedste wordpress hosting

WordPress hosting

Når vi snakker hosting til WordPress kommer vi ikke udenom Kinsta. Kinsta er efter min mening, den absolut bedste WordPress hosting på markedet.

En komplet hosting, optimeret direkte til WordPress. Gratsi SSL, 10 GB diskplads og det bedste af det hele. Gratis overførsel af dit eksisterende WordPress installation

 

Prøv Kinsta idag