Accuranker et et simpelt seo værktøj, som er meget populær blandt webshop ejere og andre med en hjemmeside, hvor der er fokus på at opnå bedre placeringer i de organiske søgeresultater.

Accuranker gratis

Seo værktøjet Accuranker kan give dig en bedre indsigt i dine nuværende og historiske placeringer i forskellige søgemaskiner, som Google og Bing. Du kan også vælge hvilket land du ønsker resulateter fra, hvis du for eksempel har et internationalt website.

Du vælger selv hvilke søgeord, som der skal måles på og det tager kun ganske få minutter at opsætte Accuranker. Foruden at måle på egne placeringer, så er det også muligt at få indsigt i konkurrenternes placeringer.

For at opnå endnu bedre resultater er det muligt, at tilkoble sin Search Console og Google Analytics konto.

Prøv Accuranker gratis i 14 dage

Leder du efter en rabatkupon til AccuRanker og gider du ikke læse hele indlægget? Eller kender du i forvejen værktøjet, så kan du få dine 14 dage kvit og frit her.

Du skal oprette en ny bruger for at kunne gøre brug af de 14 dages gratis prøveperiode. Har du allerede en konto, skal du oprette en ny, hvis du ønsker at gøre brug af dette tilbud.

Accurancker er et fantastisk værktøj, men skulle du imod forventning ikke ønske at fortsætte med et abonnement efter de 14 dages gratis prøvetid, så skal du blot opsige abonnementet indenfor de første 14 dage.

Accuranker trin for trin guide

Er du i tvivl om, hvordan du kommer igang med din gratis prøveperiode hos Accuranker, så læs med her.

 1. Tilmeld dig Accuranker her.
 2. Tilføj det domæne du ønsker at tracke placeringer for
 3. Tilføj de søgeord, som du ønsker at spore på

Du er nu igang med at at tracke dine søgeord og indenfor et par minutter vil du være i stand til at se dine aktuelle placeringer.

Hurtigste rank tracker i verden

Det er hvad de selv siger om softwaren, men er den nu også den bedste? Der er ingen tvivl om, at værktøjet er hurtig, og priserne er også fornuftige, selvom de for noget kan virke forholdsvis dyre i første omgang. Men når først man får udnyttet det fulde potentiale er der ingen tvivl om, at det er alle pengene værd.

Jeg vil herunder forsøge at fremstille lidt fordele og nogle ulemper ved Accuranker

Fordele:

 • Billig i forhold til andre lignende værktøjer. Konkurrenterne har væsentlig højere priser
 • 14 dages gratis prøveperiode – prøv AccuRanker gratis
 • Hurtig, indenfor få minutter har du placeringer på dine søgeord. Mulighed for manuel opdatering af placeringer.
 • Mulighed for tilkobling af eksterne værktøjer, som fx. Google Analytics og Google Search Console
 • Rigtig fint interface, hvor der er mulighed for mange forskellige matrix indstillinger.
 • Mulighed for individuel opsætning af rapporter, disse kan modtages pr mail når du ønsker dette, så du ikke behøver at logge ind i AccuRanker hver dag.

Ulemper:

 • Ingen direkte kontaktperson hos Accuranker, men altid hurtige på supporten
 • Ikke mulighed for at tracke på antallet af links
 • Generelt er der ikke så mange ulemper ved Accuranker, idet de egentlig er rigtig gode til det de nu engang laver.

Helt generelt kan Accuranker beskrives med 3 overordnede punkter. Brugervenlig, hurtig og fyldt med funktioner og integrationer, for dem der har behov for dette.

Accuranker Awards

Rabat Accuranker
Accuranker, prisvindende SEO software

Accuranker er flere gang nomineret som det bedste SEO værktøj i både UK og US og benyttes allerede af mange forskellige virksomheder og bureauer over hele verden. Nedenstående er eksempler på virksomheder som benytter sig af Accuranker:

Accuranker kunder
Virksomheder der benytter Accuranker

Som det ses af ovenstående, så er der også fleres store virksomheder som HubSpot, IKEA og Kinsta der benytter Accuranker til at monitorere placeringerne i søgemaskinerne.

Hvad er Accuranker så?

AccuRanker er et Dansk firma med speciale i at tracke søgeord på internettet. Accuranker startede tilbage i 2013 i Aarhus, hvor det fortsat har sit hovedkontor.

Accuranker er bygget med det formål, at levere og overvåge søgeord i søgemaskinerne (Måske AccuRanker selv har en anden mening omkring dette?). Men en ting er i hvert fald sikkert. Placeringerne og overvågningen heraf, har de styr på.

Opsætning af Accuranker

Herunder følger en beskrivelse af, hvordan du opsætter og tager AccuRanker i brug, hvis du ikke allerede har oprettet dig med en Gratis 14 dages prøveperiode, så gør det nu, der er ingen binding. Nedenstående forudsætter at du allerede har en konto hos Accuranker

Step 1

Det første du skal gøre er at tilføje et domæne, se nedenstående billede og klik på tilføj domæne.

Opret domæne i accuranker
Opret domæne i AccuRanker

Step 2

Herefter fremkommer nedenstående billede. Her udfylder du blot alle felterne.
Domænenavn:
Det første felt er selve url’en på domænet (brug ikke http og www, AccuRanker finder selv ud af dette)
Visningsnavn:
Her skriver du hvad domænet skal kaldes i din oversigt over domæner (undlades dette kaldes det blot ved domænenavnet)
Standard søgemaskine:
Her vælger du hvilke søgemaskine / søgemaskiner der skal være standard når der senere tilføjes søgeord. Der kan vælges mellem forskellige søgemaskiner og sprog
Tilhører gruppe:
Domæner kan opdeles i forskellige grupper, og kan vælges her. Har du ikke oprettet grupper, vil standard være navnet kontoen er oprettet i
Google Business navn:
Hvis du allerede har en Google MyBusiness profil, tilføjes navnet på denne herunder (Ikke url’en)
Twitter navn:
Her tilføjes en evt. twitter profil, hvis du har sådan en
Avancerede indstillinger:
Er ikke nødvendige for at oprettet domænet

Herefter klikkes på Gem

tilføj domæne AccuRanker konto
Tilføj et nyt domæne til AccuRanker

Step 3

Nu skal der tilføjes søgeord, som det ses herunder er de valgte søgemaskiner, i dette tilfælde er området Danmark og søgemaskinen er Google (Desktop).

Du tilføjer nu alle de søgeord, som du gerne vil kende din placering og søgevolumen på.

Der er mulighed for at tilføje tags til dine søgeord, dette gøres ved at skrive navnet på det tag, du gerne vil oprettet, i feltet Tags.
Du kan altid tilføje tags på et senere tidspunkt. Ofte kan tags være en fordel at segmentere forskellige grupper af indhold på et site.

Har du en Analytics konto eller en Google Search Console Konto, kan disse tilføjes.
Ved at tilføje Search Console og Analytics data, vil det være muligt at importere data for de to værktøjer. Fx. kan der importeres søgeord osv.

Når du har skrevet alle søgeordene ind, klikker du på Tilføj søgeord nederst til højre

tilføj søgeord accuranker
Tilføj søgeord i AccuRanker

Nu har du faktisk allerede oprettet dit første domæne med de søgeord, som du gerne ville tracke. Du vliver automatisk send til siden, hvor alle dine søgeord fremkommer og efter et par minutter er der både placeringer og volumen på søgeordene.

Nemmere bliver det ikke

Hjælp til valg af søgeord

Et lille tip, når du er igang med at indtaste dine søgeord, er at benytte knappen lige under feltet, hvor du skriver søgeordene. Så fremkommer der et ekstra felt, hvor du kan indtaste et søgeord, hvorefter AccuRanker kommer med forslag til alternative / relaterede søgeord. Funktionen kan være nyttig, hvis du ikke kender dine søgeord helt præcis. Funktionen er dog ikke den bedste, og jeg vil derfor anbefale dig at benytte andre søgeords-planlægningsværktøjer.

Import af søgeord til AccuRanker

Har du tidligere benyttet dig af andre værktøjer til at spore dine placeringer i SERP, har AccuRanker gjort det nemt at importere disse. Du skal blot lave et udtræk fra de andre værktøjer i csv format, hvorefter AccuRanker kan importere dette.

Daglig rapportering på søgeord

Det er nemt at opsætte placeringsrapporter, så du løbende kan modtage en rapport over udviklingen. Rapporterne kan opsættes til at blive udsendt hver dag, eller med det interval som passer for dig. Du bestemmer også helt selv, hvilke parametre der skal rapporteres på.

Uanset, hvor ofte du vælger at modtage placeringsrapporten pr mail, hvis du vælger dette, så opdaterer AccuRanker placeringerne i systemet en gang dagligt. Dette er til forskel fra mange af de andre konkurrenter på markedet, som alene opdaterer placeringerne en gang pr uge.

Dette er måske et godt eksempel på, hvorfor AccuRanker ikke er så dyrt, som antaget ved første iagttagelse.

Med den daglige opdatering at søgeord, bliver det også muligt at søgeordshistorikken for sitet som helhed, men også for det enkelte søgeord

placeringsudvikling seo
Udvikling i placeringer for enkelt søgeord i AccuRanker

Hvad koster AccuRanker så?

Der findes mange forskellige løsninger, og den billigste løsning koster DKK 659/md, hvis man forudbetaler et helt år. Alternativt starter prisen på DKK 739/md med betaling hver enkelt måned.

Herunder ses et udsnit af forskellige løsninger og priser, taget fra deres hjemmeside februar 2022

Antal Søgeord Måneds betaling Årlig betaling Pris pr søgeord
1000 659 739 0,6590
1500 969 1079 0,6460
2000 1279 1419 0,6395
3000 1890 2099 0,6300
5000 2629 2919 0,5258
10.000 3969 4409 0,3969
15.000 5189 5769 0,3459
20.000 6419 7129 0,3210
25.000 7639 8489 0,3056
30.000 8659 9849 0,2886
35.000 10.089 11.209 0,2883
40.000 11.309 12.569 0,2827
50.000 13.149 14.609 0,2630
50.001+ kontakt først kontakt først under 0,2630

Hvilke værktøj benyttes til seo? – Nogle af de mest kendte er:

Accuranker

Screaming Frog

SEMRUSH

AHREFS

ekspert til seo

Fandt du hvad du søgte?

Var det ikke lige denne information du manglede eller har du bare behov for at vide yderligere omkring SEO, så smid mig en mail.

Kontak Dan Vester