Bedste host til WordPress

Kinsta er uden tvivl et af de absolut bedste valg, når det kommer til hurtig og stabil hosting af WordPress hjemmesider.
Jeg har set på en del hosting udbydere, som er tilgængelige her i Danmark. Selvom vi sammenligner Kinsta med nogle af de dyrere løsninger, så klarer Kinsta sig bedst i test, også selvom de er væsentlig billigere.

bedste wordpress hosting
Kinsta forside

Nemt overblik med WordPress hosting

Mange af de danske hosts som, der er sammenlignet med i denne test har dashboards eller oversigtssider, som er væsentlig mere rodet og der skal klikkes rundt på sitet, for at finde den aktuelle information som efterspørges.
Kinsta Dashboard er derimod enkelt, nemt at overskue og så er der en praktisk menu i venstre side, hvor det er muligt at navigere rundt mellem alle funktioner. En af de helt store fordele her er at alt kan løses fra et og samme sted. Det er altså ikke nødvendigt at hoppe fra system til system.

kinsta wordpress hosting
Kinsta Dashboard

Gratis SSL certifikat

Alle med et Kinsta webhotel har adgang til gratis SSL certifikat så WordPress løsningen kan blive så sikker som mulig. Det gratis SSL certifikat som benyttes er fra Let’s encrypt. Dette certifikat benyttes også af mange af de andre danske hostingudbydere.

Gratis CDN

Foruden et gratis SSL certifikat, så er det også muligt, at gøre brug af CDN (Content Delivery Network). Det hele er en integreret del af løsningen.

Brug CDN for bedre hastigheder på WordPress hjemmesider

Når der gøres brug af CDN, vil der kort fortalt, blive oprettet ”kopier” af websitet, som placeres på servere rundt i verden. Når en bruger så besøger din hjemmeside, vil brugere blive præsenteret for den nærmeste server og dermed også den hurtigste. Desuden vil en bruger ikke opdage, hvis dit site er ”nede”, idet brugeren så blot præsenteres for en af de cached versioner.

Hurtige SSD servere

Alle servere, som benyttes, er forsynet med hurtige SSD diske, som sikrer optimale svartider. Desuden benyttes Google Cloud Platform, som sikrer hurtig og sikker kommunikation mellem brugere og servere.

Cache optimering på server niveau

For at opnå den absolutte bedste caching, er dette optimeret på serverniveau. Dette kan lade sig gøre fordi der alene er fokus på WordPress sites.

Automatisk backup af WordPress hjemmeside

De fleste hostingudbydere har i dag automatiske backups, som løbende tager backup at dit site. Det er dog langt fra alle udbyderne, som giver mulighed for selv af administrere disse backups.
Hos Kinsta har du selv mulighed for at styre dine backups og så er det nemt at genindlæse en tidligere version, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Wordpress backup
Backup Dashboard hos Kinsta

Gratis flytning af WordPress site

Når du opretter dig som bruger hos Kinsta får du automatisk en gratis WordPress flytning med. Så har du allerede en WordPress hjemmeside hostet et andet sted, så flytter Kinsta denne helt gratis, for dig.
Dette kan for mange være en afgørende grund til at vælge Kinsta, frem for så mange andre udbydere.
En flytning af et WordPress site kan for nogen være en uoverkommelig proces, hvilket sikkert også er derfor de har valgt at tilbyde denne service uden beregning.
Se evt vores guide til optimering af WordPress

wordpress migrering
Migrations Dashboard

Vurdering:

Den bedste WordPress hosting er uden sammenligning Kinsta. Med yderst acceptable priser, god service og ikke mindst det klart bedste overblik på deres dashboard, så er der efter min mening ingen grund til, ikke at vælge Kinsta som webudbyder til din wordpress hjemmeside.

Besøg Kinsta her

Hvilke værktøj benyttes til seo? – Nogle af de mest kendte er:

Screaming Frog

SEMRUSH

AHREFS

ekspert til seo

Fandt du hvad du søgte?

Var det ikke lige denne information du manglede eller har du bare behov for at vide yderligere omkring SEO, så smid mig en mail.

Kontak Dan Vester