H1 overskrifter SEO

Overskrifter er mange ting. Alle overskrifter kan inddeles i vigtighed, specielt når der snakkes SEO. Der findes seks forskellige overskrift størrelser i HTML, H1 overskriften er den vigtigste. I den modsatte ende af skalaen ligger H6 overskriften, som tilmed sjældent benyttes. Husk derfor altid, at benytte det vigtigste søgeord i H1 overskriften.

Når Google crawler en hjemmeside, benytter den overskrifterne til at danne sig et hurtig overblik over, hvad de enkelte sider og de enkelte overskrifter tillægges en rangeret værdi. Værdien som overskrifterne tillægges af Google er ikke længere så stor, som den var tidligere, men det har bestemt fortsat en betydning, hvad der står i dine overskrifter

Ofte benyttes der en editor til at skrive indhold på hjemmesiden, hvor der automatisk oprettes de tags, hvor overskriftens tekst skal placeres imellem. Det er dog vigtigt, hvis du fx ikke benytter en editor, at selve teksten placeres korrekt mellem åbne og lukke tags. Et eksempel på en H1 overskrift kan ses herunder:

<code><h1>Vigtig søgeord i H1 overskrift</h1></code>

Hvilke værktøj benyttes til seo? – Nogle af de mest kendte er:

Screaming Frog

SEMRUSH

AHREFS

ekspert til seo

Fandt du hvad du søgte?

Var det ikke lige denne information du manglede eller har du bare behov for at vide yderligere omkring SEO, så smid mig en mail.

Kontak Dan Vester