H1 overskrifter SEO

Overskrifter er mange ting. Alle overskrifter kan inddeles i vigtighed, specielt når der snakkes SEO. Der findes seks forskellige overskrift størrelser i HTML, H1 overskriften er den vigtigste. I den modsatte ende af skalaen ligger H6 overskriften, som tilmed sjældent benyttes. Husk derfor altid, at benytte det vigtigste søgeord i H1 overskriften.

Når Google crawler en hjemmeside, benytter den overskrifterne til at danne sig et hurtig overblik over, hvad de enkelte sider og de enkelte overskrifter tillægges en rangeret værdi. Værdien som overskrifterne tillægges af Google er ikke længere så stor, som den var tidligere, men det har bestemt fortsat en betydning, hvad der står i dine overskrifter

Ofte benyttes der en editor til at skrive indhold på hjemmesiden, hvor der automatisk oprettes de tags, hvor overskriftens tekst skal placeres imellem. Det er dog vigtigt, hvis du fx ikke benytter en editor, at selve teksten placeres korrekt mellem åbne og lukke tags. Et eksempel på en H1 overskrift kan ses herunder:

<h1>Vigtig søgeord i H1 overskrift</h1>
H1 overskrifter, H2, H3 m.m.